Termékeink

Revell Revell Easykit Revell Control Revell Junior
Német gyártmányú magas minőségű makettek és kiegészítők. Kínalatunkban megtalálhatók a makettek és makettszettek és a ragasztást, festést nem igénylő Easykit és Build & Play termékcsalád is. A Revell RC távirányítású termékek között motorcsónakot, helikoptert, quadrocoptert és különböző típusú autókat kínálunk. A legkisebbek pedig a JuniorKit termékcsaládból válogathatnak.

Zvezda
Orosz gyártmányú makettek, katonai és harci gépjárműveket, továbbá ehhez tartozó kiegészítőket kínálunk. A legtöbb makett, festést igen, de ragasztást nem igénylő, összepattintható makett!

Italeri
Olasz gyártmányú makettek, minden témakörben gyártanak kicsinyített másokat. Kínálatunkban elérhető a makettek és kiegészítők.

Bruder
„Épp mint az igazi” A német gyártmányú termékcsalád az eredeti gépjátművek kicsinyített verzióját kínálja már 2 éves kortól. Az élethű Bruder járművek nem hiányozhatnak egy gyerekszobából sem. Sőt! Ezek a traktorok, munkagépek vagy a tűzoltóautók a homokozókban és kertekben is megállják a helyüket. A termékekhez kaphatók kiegészítők, így a játék tovább bővíthető.

GRANNA
„Granna több mint játék!” A 25 éves múltra visszatekintő lengyel cég a készségfejlesztő játékok és társasjátékok specialistája. A készségfejlesztő és családi társasjátékok különböző korú gyermekek számára készülnek, amellett, hogy remek szórakozást nyújtanak, számos területen bővítik a kicsik ismereteit. Társasjátékaink több rangos lengyelországi és külföldi díjban részesültek, legismertebb a Szuper Farmer Extra családi társasjátékunk. A Szüret játékunk pedig 2018-ban elnyerte az év társasjáték díját, továbbá a MENSA IQ logikai fődíját.

Klein BOSCH
70 éves múlttal rendelkező német márka. A termékcsaládban megtalálható az ismert Bosch, Vileda, Leifheit, Electrolux, Miele, Braun, WMF, stb. termékek kicsinyített mása. A legizgalmasabb játékok azok az eszközök, amiket csak felnőttek használhatnak és nem gyerekek kezébe valók. Most minden gyerek kipróbálhatja a főzés, sütés, barkácsolás világát, mert a német Klein játékgyár gondoskodik arról, hogy a gyerekek megbarátkozzanak a felnőttek világának használati tárgyaival, de mindezt úgy, hogy azok semmilyen veszélyt nem jelentenek rájuk nézve.


Kreatív és készségfejlesztő termékcsalád. „A művész benned él!” A sokféle, változatos témájú kép között, mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb stílusú festményt, melyet szívesen elkészítene saját kezűleg. Még a legbonyolultabbnak tűnő kép kifestése is szinte gyerekjáték, az elkészült mű pedig magáért beszél. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. 4 éves kortól kínálunk termékeket.

Bino
Cseh gyártmányú fajátékok és egyéb játékok a legkisebbek örömére! A termékek minőségi fából készültek. A Kisvakond mindannyiunk kedvence, visszaköszön a fajátékokon és már a kislányos plüss is elérhető. A fa készségfejlesztő, logikai és kirakós játékon kívül a fa hangszereket is kínálunk.

Rubik
44 éves a Rubik kocka! Rubik Ernő játékai a mai napig nagyon népszerűek, nem csak hazánkban, hanem az egész világon. Sokan versenyszerűen űzik a kocka kirakását.A Rubik termékek minőségi műanyagból készültek. Mára már számos formában és méretben kapható. A Rubik hivatalos nagykereskedelmi partnereként a teljesen kínálatot megtalálod.


A spanyol babacsalád minden részletre figyel. Minden baba illatos és a klasszikus pelenkás babákon kívül síró, beszélő és fiúbabát is forgalmazunk.

Kettler
60 éves múlttal rendelkező német minőségi gyerekjátékokat és járműveket gyárt. Kínálatunkban megtalálható a mászókás-csúszda, hinták és gyermekjárművek kiemelve a gokartot.

Lábbal hajtós jármű ideális választás 2-5 éves gyermekek számára. strapabíró kialakításának és kényelmes háttámlájának köszönhetően biztonságos használatot garantál. A kiváló minőségű UV-álló műanyagból készült traktor sokáig megtartja színét. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Széles kerekeivel biztonságosan lehet vele közlekedni bármilyen terepen.

Airbrush festékszórópisztolyok, Airbrush kompresszorok és a modellezéshez szükséges kiegészítők hatalmas választékban és kiváló minőségben.