Termékeink

Revell Revell Easykit Revell Control Revell Junior
Német gyártmányú magas minőségű makettek és kiegészítők. Kínalatunkban megtalálhatók a makettek és makettszettek és a ragasztást, festést nem igénylő Easykit és Build & Play termékcsalád is. A Revell RC távirányítású termékek között motorcsónakot, helikoptert, quadrocoptert és különböző típusú autókat kínálunk. A legkisebbek pedig a JuniorKit termékcsaládból válogathatnak.

Zvezda
Orosz gyártmányú makettek, katonai és harci gépjárműveket, továbbá ehhez tartozó kiegészítőket kínálunk. A legtöbb makett, festést igen, de ragasztást nem igénylő, összepattintható makett!

Italeri
Olasz gyártmányú makettek, minden témakörben gyártanak kicsinyített másokat. Kínálatunkban elérhető a makettek és kiegészítők.

Jett a kis robotrepülő a Super Wings-nél dolgozik. Körbeutazza a világot, feladata, hogy a csomagokat szállít a világ összes gyerekének. Problémákat old meg a barátai, a Szárnyalók segítségével.
A kalandfilmsorozatot Magyarországon is vetítik.

Angliából származó igényes fajáték, mely a mai napig családi kézben van és közel 40 éves múlttal rendelkezik. Biztonságos, minőségi játékok. A kínálatunkban szereplő minden megfelel az Európában EN71 előírásoknak. A játékok gyermekbarát festékkel, pácokkal és lakkokkal készültek és megfelelnek a szigorú biztonsági vizsgálati irányelveknek. A Bigjigs termékeink támogatják a gyermekek fejlődésének bizonyos aspektusait. Szeretjük játékra, felfedezésre és tanulásra ösztönözni a gyerekeket.

Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, közel 25 éve van jelen a piacon. Prémium minőségű játékok közös jellemzőjük a kiváló fa alapanyag, átgondolt tervezés, hosszú játékidő. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

A termékcsalád Olaszországból származik. Magas minőségű puzzle termékek, már 3 éves kortól. A kínálatban gyönyörű tájképek, állatok és városképek találhatók meg, továbbá Disney és egyéb licences fotóval ellátott termékek.

Bruder
„Épp mint az igazi” A német gyártmányú termékcsalád az eredeti gépjátművek kicsinyített verzióját kínálja már 2 éves kortól. Az élethű Bruder járművek nem hiányozhatnak egy gyerekszobából sem. Sőt! Ezek a traktorok, munkagépek vagy a tűzoltóautók a homokozókban és kertekben is megállják a helyüket. A termékekhez kaphatók kiegészítők, így a játék tovább bővíthető.

GRANNA
„Granna több mint játék!” A 30 éves múltra visszatekintő lengyel cég a készségfejlesztő játékok és társasjátékok specialistája. A készségfejlesztő és családi társasjátékok különböző korú gyermekek számára készülnek, amellett, hogy remek szórakozást nyújtanak, számos területen bővítik a kicsik ismereteit. Társasjátékaink több rangos lengyelországi és külföldi díjban részesültek, legismertebb a Szuper Farmer Extra családi társasjátékunk. A Szüret játékunk pedig 2018-ban elnyerte az év társasjáték díját, továbbá a MENSA IQ logikai fődíját.

Klein BOSCH
70 éves múlttal rendelkező német márka. A termékcsaládban megtalálható az ismert Bosch, Vileda, Leifheit, Electrolux, Miele, Braun, WMF, stb. termékek kicsinyített mása. A legizgalmasabb játékok azok az eszközök, amiket csak felnőttek használhatnak és nem gyerekek kezébe valók. Most minden gyerek kipróbálhatja a főzés, sütés, barkácsolás világát, mert a német Klein játékgyár gondoskodik arról, hogy a gyerekek megbarátkozzanak a felnőttek világának használati tárgyaival, de mindezt úgy, hogy azok semmilyen veszélyt nem jelentenek rájuk nézve.


Kreatív és készségfejlesztő termékcsalád. „A művész benned él!” A sokféle, változatos témájú kép között, mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb stílusú festményt, melyet szívesen elkészítene saját kezűleg. Még a legbonyolultabbnak tűnő kép kifestése is szinte gyerekjáték, az elkészült mű pedig magáért beszél. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. 4 éves kortól kínálunk termékeket.

Airbrush festékszórópisztolyok, Airbrush kompresszorok és a modellezéshez szükséges kiegészítők hatalmas választékban és kiváló minőségben.